Nagyszerű kezdeményezés mögé állt a 89.5 Music Fm, a Groupama Biztosító, electrostore.hu Műszaki Áruház, valamint a a SCHMUCK ékszer. Az akció lényege, hogy a Music FM naponta licitre bocsájtja a támogatók által felajánlott tárgyakat, melyekből a befolyt összeg a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlájára kerül. Az összegyűlt összegből, pedig az alapítvány ételcsomagokat állít össze és adományoz a rászoruló gyermekes családoknak, a települési önkormányzatok és a gyermeksegítő központok bevonása mellett.

Az akció december 7-től december 18-ig tart minden nap reggel 09:00-tól este 19:45-ig. A rádió műsorvezetői a licitekről folyamatosan tájékoztatják a hallgatókat. A licitálók is kapnak értesítést abban az esetben, ha rájuk licitáltak.

A licitek mindennap nem kevesebb mint 150.000 forintról indulnak, azonban a rádió oldalán ki van emelve, hogy ez az összeg a kereskedelmi ár alatti összeg. A licitek 5000 forintosával emelhetők A licitálóknak a licit megnyerését követően 72 órán belül az alapítvány számlájára kell utalniuk a licit összegét.

Ha Te is szeretnél részt venni eme kezdeményezésben, akkor a licitet a facebook oldalon vagy a rádió weboldalán teheted meg.

https://www.facebook.com/musicfmhungary/app/1097705990247815/

http://www.musicfm.hu/napi-licit

licit_fokep_645x479.jpg

Címkék: music fm music fm online

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiok.blog.hu/api/trackback/id/tr978152732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása