Pár napja facebook oldalunkon egy kedves rádiózó kereste oldalunkon a Rádió Bézst. Először csak néztem nagyokat, hogy az micsoda. Kis utána járást követően úgy gondoltam, hogy ennek fel kell kerülnie oldalunkra. Örömömre szolgál, hogy bemutathatom az új igényes nőknek szóló rádiót, a Rádió Bézst. A rádió műsorait csupa tévéből is ismert személy készíti, mint például Auth Csilla, Bach Szilvia, Búza Sándor és még kb 50 egyéb ismert, híres személy. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a sok ismert ember ingyen vállalja a rádiózást. A rádió munkatársai nem kapnak fizetséget. A Bézs a 30 feletti gondolkodókat célozza meg, műsorainak témái széles spektrumúak. A téma választáskora a lényeg, hogy ne gagyi legyen.

Ha kedvet kaptál és szívesen hallgatnád online, akkor a a következő linken megteheted: http://myonlineradio.hu/radio-bezs

10355726_699854600135528_8556712300426877493_n.png

Címkék: online rádió Rádió Bézs

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiok.blog.hu/api/trackback/id/tr557248847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása