A tegnap este folyamán Celeb vagy ments ki innen! adásában csak Sebestyén Balázst láthatták a nézők a képernyőn. Balázs az adásban megnyugtatta a nézőket, hogy Vadon Jani kisebb gyomorrontást szedett össze. Ma reggel a Class FM facebook oldalán is lehetett olvasni egy kis üzenetet ezzel kapcsolatban, melyben megnyugtatnak mindenkit, hogy ma délelőtt már kijöhet a kórházból Vadon János és holnap reggel, már kiegészül a Morning Show csapata.

Este jött a hír, hogy Janit nem engedték ki a kórházból. Bár jobban van, de az orvosok több vizsgálatot akarnak. Ki akarják zárni az ebola gyanúját. Egyébként épp egy bevásárló központban voltak Balázzsal amikor elájult és úgy vitték mentővel kórházba.

Jobbulást kívánunk Janinak!
10471258_779637805410566_5648376481738738453_n.jpg

Címkék: class fm Vadon Jani

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiok.blog.hu/api/trackback/id/tr466794129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása