Ma reggel a Class FM műsorában megszólalt a pécsi Szememfénye alapítvány vezetője, aki segítséget kért a hallgatóktól annak érdekében, hogy a mai évben még biztosított legyen a működésük. Sajnos nagy anyagi gondokkal küszködnek és a több mint 50 főt foglalkoztató alapítvány már az alkalmazottak fizetését se tudja kifizetni. Körülbelül 7-8 millió kellene ahhoz, hogy kihúzzák őszig, amikor is megkapják az adózók felajánlott 1%-át.

Támogatásokat a Szigetvári Takarékszövetkezetnél vezetett
50800111-11083762-es bankszámlaszámra küldhetitek!
http://www.szememfenye.hu/

10565014_736214583086222_5843436367492285127_n.jpg

Hospice házakról

A hospice a súlyos betegségük végstádiumában levő, elsősorban daganatos betegek humánus, összetett ellátását jelenti multidiszciplináris csoport segítségével. Az ellátás célja a betegek életminőségének javítása: testi és lelki szenvedéseik enyhítése, fizikai és szellemi aktivitásuk támogatása, valamint a hozzátartozók segítése a betegség és a gyász terheinek viselésében. Az ellátásban orvosok, ápolók, gyógytornászok, pszichológusok/mentálhigiénikusok, szociális munkások, lelkészek, dietetikusok és képzett önkéntes segítők vesznek részt. A munkacsoport tagjai így komplex (testi, lelki, szociális, és spirituális) támaszt tudnak nyújtani.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Hospice

Címkék: class fm morning show Szememfénye

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiok.blog.hu/api/trackback/id/tr436536883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása