A napokban facebookon kaptunk egy kedves látogatónktól egy tippet, hogy van egy nagyon jó rádió Nyíregyházán, melyet szívesen hallgatna oldalunkon. A kérésnek eleget téve a mai napon kikerült oldalunkra is a Sunshine Rádió FM 99.4.

1.jpg

A rádió már 2001 óta jelen van az éterben azonban a jelenlegi formáját 2006-ban kapta meg egy tulajváltást követően, mely jelenleg is Nyíregyháza vezető rádiója. A Sunshine Rádió célcsoportja a 19 és 49 közötti korosztály. Ennek megfelelően elég színes a zenei kínálat. A rádió a  99.4 MHz-en sugároz Nyíregyháza környékén, azonban az internetnek köszönhetően az ország egész területén hallgatható. Ha kedvet kaptál hozzá, akkor az alábbi lenti url-en megtalálod.

http://myonlineradio.hu/sunshine-radio

Címkék: online rádió online rádiók nyíregyházi rádiók Sunshine Rádió

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiok.blog.hu/api/trackback/id/tr16303634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása