Először a hír címet olvasva megörültem, hogy az egyik kedvenc rádióm a Rádió 1 remélhetőleg visszakerülhet a fővárosi éterbe. Azonban a cikket olvasva rá kellett jönnöm, hogy a közösségi rádiózáshoz kapcsolódó frekvenciák lesznek újra pályáztatva.

Az NMHH Médiatanácsa a múlt keddi ülésén hozott döntéseinek megfelelően közzétette honlapján azoknak a pályázati felhívásoknak a tervezeteit, amelyek a budapesti körzeti 90,3 MHz, 92,1 MHz, 94,2 MHz és 105,9 MHz frekvenciák, valamint a helyi 96,8 MHz frekvencia közösségi hasznosítását célozzák.

A körzeti frekvenciákon jelenleg üzemelő szolgáltatók idén novemberben lejáró szerződései a Gazdasági Rádió, a Klasszik Rádió, a Tilos Rádió, illetve a Mária Rádió budapesti sugárzását biztosítják.

Hír forrása: http://www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=32097

Címkék: rádiós hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiok.blog.hu/api/trackback/id/tr416144099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása