Azok után, hogy két héttel ezelőtt Gyöngyösön szűnt meg a Klubrádió, most Debrecenben is elhallgatott és ezzel elvesztette utolsó vidéki bástyáját. A rádió adását a Lokomotív Rádió kft. sugározta a 93,5 MHz-en, mint hálózatos partner. Azonban a Debreceni adó tetemes díjhátralékot halmozott fel, valamint 2012 szeptemberében lejárt a rádióengedély érvényességi ideje. Ezen okok miatt az NMHH június 6-án lekapcsolta a rádiót.

klubradio-logo-d0001448Ea1a43ae2c77d.jpg

A rádió közleménye szerint lett volna törvényes megoldás a sugárzás folytatására és az NMHH Médiatanácsát a sajtószabadság súlyos megsértésével vádolja. 

"Élt végtelen hatalmával, és lekapcsoltatta alárendeltjeivel a debreceni adót. Ezzel a lépésével súlyosan megsértette a sajtószabadságot, és indokolatlanul fosztott meg a rádióhallgatás lehetőségétől több ezer debreceni hallgatót"

 

Címkék: rádió klubrádió online rádió rádiós hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiok.blog.hu/api/trackback/id/tr496283367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása