Január elején leégett a Táti Szvétecz család otthona, mely egy faépítménnyel bővített mobilház volt. A plusz helységet a házhoz az apa azért építette, hogy elférjenek a négy gyerekkel. A tragédiát egy felmelegedett kályhacső okozta. A tűzvészben mindenük odaveszett. Az RTL-KLUB híradójában is beszámoltak róla.

Ebben a reménytelen helyzetben került játékba a Morning Showba 2015.01.14-én, ahol pár perc beszélgetést követően Balázsék kipuhatolták, hogy Erzsiéknek leégett a házuk.

Ezután a Morning Show műsorvezetői pénzgyűjtés indítottak, melyben a Class Fm hallgatói több millió forintot gyűjtöttek össze. Ebből a 4 millió körüli összegből már egy rendes lakás vásárlása is megoldható lett volna, azonban a család kérte, hogy ők egy mobil házat szeretnének, melyet a szívbeteg nagyszülőhöz közel szeretnének elhelyezni. Nem is kellett sokat várni az új otthonra. Január 27-én helyére került az új lakás.

Egy tragikusnak tűnő évkezdet vált álommá. Jó belegondolni, hogy az emberek a jó cél érdekében képesek összefogni.

szv01.jpg

Címkék: class fm morning show class fm online

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiok.blog.hu/api/trackback/id/tr507128369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása